İmamoğlu'ndan 'Ağır konuşuyorsun' diyen Erzurum Valisi'ne tepki: Sen dua et ki ben böyle konuşuyorum

Erzurum'daki mitinge düzenlenen saldırının ardından İBB Başkanı İmamoğlu ve Erzurum Valisi Okay Memiş arasında geçen telefon görüşmesi kameralara yansıdı. İmamoğlu, kendisine "Ağır konuşuyorsun" diyen Vali Memiş'e "Sen dua et ki ben böyle konuşuyorum sayın Valim” ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde yaşanan taşlı saldırı sonrası bazı vatandaşlar yaralandı. Yaşanan olay tepkilere neden oldu. İmamoğlu ile Erzurum Valisi Okay Memiş arasında geçen telefon görüşmesi kameralar tarafından kaydedildi.

“AĞIR MI KONUŞUYORUM…”

İmamoğlu’nun Vali Memiş'e tepki göstererek “Sizi Erzurumlular adına kınıyorum. Beni daha fazla yormayın. Ağır mı konuşuyorum, sen dua et ki ben böyle konuşuyorum sayın Valim." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun telefon konuşması şu şekilde:

“Sizi Erzurumlular adına kınıyorum. Beni daha fazla yormayın. Bana tedbirleri aldım ama üzgünüm derseniz bunu söylerim size. Ama ben tedbir alamadım, gereğini yapacağım derseniz… Ağır mı konuşuyorum, sen dua et ki ben böyle konuşuyorum sayın Valim…”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN