İmamoğlu'na Erzurum'da provokasyon: Otobüsün içinden saldırı anı

Erzurum Mitingi sırasında taşlı saldırıya uğrayan İBB Başkanı İmamoğlu'na destek mesajları yağarken, başkan ve kafilesinin saldırıya uğradığı otobüsten, olaya anında çekilmiş görüntüler yayınlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum Mitingi öncesi başlayan provokasyonlar, önlem alınmaması sebebiyle, İBB Başkanı'nın sahneye çıktığı gibi taşlı saldırıya uğramasıyla sonuçlandı. Provokatörler mitingi izlemeye gelen vatandaşların üzerine ve İmamoğlu’na taş atarken, çok sayıda vatandaş yaralandı.

İmamoğlu'na sosyal medyadan ve siyasilerden destek yağarken, İBB Başkanı, her bir yaralının iyi ve güvende olduğundan emin olmadan kenti terk etmeyeceğini söyledi.

Tüm bunların ardından İmamoğlu ve kafilesinin saldırıya uğradığı otobüsten, olaya anında çekilmiş görüntüler yayınlandı. Görüntülerde otobüsün camlarına taşlar atıldığı, olay yerindeki polisin ise saldırıya müdahale etmediği dikkat çekti.

İlgili Haberler
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir