Şarkıcı Davut Güloğlu o partinin genel başkan danışmanıymış! 'İstediğimiz noktada buluştuk' diyerek müjdeli haberi paylaştı!

Şarkıcı Davut Güloğlu o partinin genel başkan danışmanıymış! 'İstediğimiz noktada buluştuk' diyerek müjdeli haberi paylaştı!

Cumhurbaşkanı seçimine az bir süre kala partiler arasında ittifak anlaşmaları devam ediyor. Yeniden Refah Partisi'nde Kültür ve Sanattan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı şarkıcı Davut Güloğlu dikkat çekti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte Cumhur İttifakı'na katılmasına ilişkin paylaşımı ilgi gördü. Cumhur İttifakı ile ortak noktada buluştuklarını dile getirdi. İşte tüm detaylar...

GENEL BAŞKAN DANIŞMANI DAVUT GÜLOĞLU AÇIKLADI!

Seçimlere son 50 gün kalmasıyla birlikte rekabet heyecan kazanmaya devam ediyor. Onlarca parti arasında ittifak kuranlar da yer alıyor. Günümüzde ise seçimlere girecek iki ittifak biliniyor. Parti ittifaklarından birisi Cumhur İttifakı olurken diğeri ise Millet ittifakı olarak dikkat çekti. Kısa bir süre önce ittifaklar hakkında önemli gelişme yaşandı.

Yeniden Refah Partisi'nin lideri Fatih Erbakan Cumhur ittifakına katıldı. Fatih Erbakan'ın Cumhur İttifakı'na katılmasıyla birlikte Kültür ve Sanattan Sorumlu Genel Başkanı Danışmanı Davut Güloğlu'ndan açıklama geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama ile birlikte Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın talebinin görüldüğünü belirtti.

Cumhur İttifakı ile ortak noktada buluştuklarını belirten Davut Güloğlu, Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın açıklamalarının beklenmesi gerektiğini ifade etti. Detayların paylaşacağını belirten Davut Güloğlu "Hayırlı olsun." diyerek kutladı.

yeniden-refah.jpg

YENİDEN REFAH PARTİSİ CUMHUR İTTİFAKINA YER ALACAK!

Adalet ve Kalkınma Partisi ile Yeniden Refah Partisi (YRP) arasında anlaşma sağlandı. Yeniden Refah Partisi 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan 13'üncü Cumhur Başkanı seçiminde Cumhur İttifakı bünyesinde katılım sağlayacağını vurguladı.

Yeniden Refah Partisi'nden konuya dair açıklamalar geldi. Konuya dair 4 partinin genel başkan yardımcıları bir araya gelerek YSK önünde ittifakın son tablosuna dair mesaj bıraktı.

182791.jpg

13. CUMHURBAŞKANI SEÇİM GELİŞMELERİ

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimler için hazırlıklar başladı. Son 50 günün kalmasıyla birlikte Cumhurbaşkanı Adayı olmak isteyen vatandaşların imza süreci devam ediyor. İmza sürecinde Muharrem İnce, Fatih Erbakan, Sinan Ogan ve Doğu Perincek yer alıyor. Millet İttifakı'nın adayı ise Kemal Kılıçdaroğlu olarak daha öncesinde açıklanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN