Şarkıcı Karsu Dönmez: Hatay'daki ailemden haber alamıyorum

Şarkıcı Karsu Dönmez: Hatay'daki ailemden haber alamıyorum

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremde bir çok bina enkaza dönüştü. Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken şarkıcı Karsu Dönmez, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak Hatay'daki akrabalarından haber alamadığını söyledi.

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından enkaz altında kalan vatandaşlar için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Hatay'dan Hollanda'ya göçen Türk kökenli anne Birgül ve baba Alpaslan Dönmez'in kızları olarak dünyaya gelen şarkıcı Karsu Dönmez, sosyal medya hesabından Hatay'daki akrabalarına ulaşamadığını söyledi.

Aile üyelerinin fotoğrafları eşliğindeki paylaşımına "Türkiye & Suriye'deki tüm insanlara yardım edin" notunu düşen Karsu Dönmez, "Ben de bir mesaj yollamak istedim herkese. 'Karsu sen nasılsın, ailen nasıl?' diye soruyorsunuz hep" dedi.

Karsu, sözlerine "Bizde çok kayıp var. Nenem, halam, kuzenlerim yok. Hatay'a çok yardım gitmediğini duyuyorum ailemden. Sağ olun hep soruyorsunuz. Burada elimizden ne gelirse yapıyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun" diye devam etti.

"HOLLANDA'DAN TÜRKİYE'YE YARDIM"

Öte yandan Hollanda'da olan Karsu Dönmez, deprem bölgelerine yardımın yola çıktığını duyurmuştu. Ünlü isim, paylaşımına "Hollanda'dan Türkiye'ye yardım. Ve daha fazlasına ihtiyacımız var" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN