Satırlı silahlı kavga... Toplam 70 suç kaydı bulunan şüpheliler serbest bırakıldı

Satırlı silahlı kavga... Toplam 70 suç kaydı bulunan şüpheliler serbest bırakıldı

Büyükçekmece’de iki grup arasında satır ve silah kullanılarak çıkan kavgada, polisle şüpheliler arasında kovalamaca yaşandı. 14 şüpheli gözaltına alınırken, tutuklanan bir kişinin 70 suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

Büyükçekmece’de, iki grup arasında satır ve silah kullanılarak gerçekleşen kavga, güvenlik kameralarına yansıdı.

10750873

Polis ekiplerinin olaya müdahalesinin ardından, kovalamaca yaşandı ve 14 şüpheli gözaltına alındı. Olayda, 70 suç kaydı bulunan şüphelilerden biri tutuklandı.

10750880

Olay, 6 Ocak Pazartesi gecesi saat 23.15 sıralarında Dizdariye Mahallesi'nde meydana geldi. İki grup, sokakta toplanarak kavga etmeye başladı. Kavga sırasında bir kişi havaya ateş açarken, karşı gruptan bir diğer kişi satırla saldırdı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polislerin gelmesiyle gruptakiler kaçmaya başladı ve bir kovalamaca başladı.

yeni-proje-20-kopyasi

Polis ekipleri, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Devriye Ekipler Amirliği ve motorize Yunus timleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu 14 şüpheliyi yakaladı. Şüpheliler arasında Semih S.'nin üzerinde satır, Abdullah F.'nin ise ruhsatsız tabanca bulundu. Abdullah F.’nin Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusunda, 5 ayrı suçtan arandığı belirlendi.

yeni-proje-20

Gözaltına alınan şüphelilerden 9’u adli işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bekir Ö. ise 'Ateşli silahlar kanununa muhalefet' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına alınan şüphelilerin toplamda 70 suç kaydına sahip olduğu ortaya çıktı.

yeni-proje-20-kopyasi-2

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN