Scooter ile işe giderken tır çarpmıştı! Ecem Sultan Çamlı’nın ölümüne ilişkin davada karar

Scooter ile işe giderken TIR çarpması sonucu hayatını kaybeden Ecem Sultan Çamlı'nın davasında karar çıktı. Sanık sürücü Hasan Furkan Çolak’a 4 yıl 2 ay hapis ve 2 yıl 6 ay ehliyetsiz sürüş yasağı verildi.

Pendik’te scooter ile işe giderken TIR çarpması sonucu yaşamını yitiren mühendis Ecem Sultan Çamlı’nın ölümüne ilişkin davada karar çıktı. 6 Kasım 2024’te yaşanan kazada Ecem Sultan Çamlı’ya çarpıp yaklaşık 50 metre sürükledikten sonra ölümüne neden olan TIR şoförü Hasan Furkan Çolak, “taksirle ölüme neden olma” suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Anadolu 69. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuksuz sanık katılmazken, taraf avukatları salonda hazır bulundu. Mahkeme ayrıca, sanık Çolak’ın ehliyetinin 2 yıl 6 ay süreyle geri alınmasına hükmetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN