'Seçilbank' soruşturması büyüyor: Denizbank Fatih Terim'in aile dostunu ihbar etti

'Seçilbank' soruşturması büyüyor: Denizbank Fatih Terim'in aile dostunu ihbar etti

Seçil Erzan vurgunuyla sarsılan ünlüler dünyasında bomba bir gelişme yaşandı. Denizbank, Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim'in yakın dostu olarak bilinen Nur Erkasap'ı adeta hedef tahtasına koydu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan ihbarla, Erkasap'ın adı da bu büyük dolandırıcılık dosyasında şüpheliler listesine girdi.

Denizbank, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na Fatih Terim'in aile dostu Nur Erkasap'ın Seçil Erzan ile ilgili dolandırıcılık olayına karıştığı iddiasıyla ilgili bir ihbarda bulundu. Bu ihbar, Seçil Erzan dolandırıcılık davasında yeni bir gelişme olarak kaydedildi. Denizbank avukatları tarafından yapılan başvuruda, bilirkişi raporları ve tanık beyanlarına dayanarak Erkasap'ın da bu suça iştirak ettiği belirtildi.

WHATSAPP YAZIŞMALARI DOSYADA

10 Haber'den Masum Gök'ün haberine göre Denizbank'ın ihbar dilekçesinde, Nur Erkasap hakkında dolandırıcılık suçundan soruşturma açılması ve bu soruşturmanın İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmakta olan 2023/341 esas sayılı dosya ile birleştirilmesi talep edildi. Ayrıca, Mert Zeydanlı'nın Seçil Erzan'ın kurmuş olduğu hayali fona yatırdığı paranın senetinde Nur Erkasap'ın borçlu olarak gösterildiği, Ömer Kahraman'ın bu fona para yatırmak için Erkasap'ın hesabına EFT yaptığı ve Seçil Erzan ile Nur Erkasap arasındaki WhatsApp yazışmaları, ihbar kapsamında sunulan deliller arasında yer aldı.

Nur Erkasap'ın dava dosyasında sanık olarak yer almaması, duruşma sırasında Nazlı Can'ın avukatı tarafından gündeme getirildi. Avukat, müvekkili Nazlı Can ile Nur Erkasap'ın durumlarının benzerliğine işaret etti.

İKİ İSİM DAHA DOSYAYA GİRDİ

Denizbank ayrıca, Mert Zeydanlı ve Musa Mert Çetin hakkında da ihbarda bulundu. Zeydanlı'nın İnci ve Bülent Çeviker'i telefonla aldatma girişimi ve Seçil Erzan ile yaptığı WhatsApp yazışmaları, Çetin'in ise Muslera'yı hayali fona yatırım yapmaya ikna etmeye çalıştığı yazışmalar, ihbar kapsamında dikkate alınan diğer deliller arasında bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN