Seçime az kala MetroPOLL'den dikkat çeken anket! Ankara, İstanbul ve İzmir’de son durum... O isim önde gidiyor

Seçime az kala MetroPOLL'den dikkat çeken anket! Ankara, İstanbul ve İzmir’de son durum... O isim önde gidiyor

31 Mart yerel seçimlerine günler kala hangi adayın önde olduğu en çok araştırılan konuların başında geliyor. MetroPOLL Araştırma’nın kurucusu katıldığı programda güncel durumu paylaştı. O isim önde gidiyor! Ankara, İstanbul ve İzmir’de son durum...

31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli bir araştırma sonucu açıklandı. MetroPOLL Araştırma'nın kurucusu Özer Sencar, Sözcü TV'de katıldığı programda Ankara, İstanbul ve İzmir seçimlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

ANKARA’DA DURUM NE?

Ankara için yapılan araştırmanın sonuçlarını paylaşan Sencar, Mansur Yavaş'ın AK Parti adayı Turgut Altınok'a karşı tam 14 puan önde olduğunu belirtti. Sencar, "Mansur Yavaş, AK Parti adayı Turgut Altınok'un tam 14 puan önde. Eğer Mansur Yavaş'tan başka parti adayları ve AK Parti adayı 10 puan çekemezse Ankara'nın Mansur Yavaş'ta kalacağı konusunda çok eminim" şeklinde konuştu.

İSTANBUL’DA DURUM NE?

İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu'nun rakibi AKP'nin adayı Murat Kurum'un önünde olduğunu vurgulayan Sencar, "İmamoğlu kesin kazanır demem için en az 5 puanlık bir farka ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

İZMİR’DE DURUM NE?

İzmir'de ise CHP adayı Cemil Tugay'ın rahat bir şekilde kazanacağını belirten Sencar, "Yaptığımız anketlere göre İzmir'de de CHP'nin adayı Cemil Tugay rahat bir şekilde kazanıyor. CHP'nin İzmir'de ithal bir adaya oy vereceğini düşünmüyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN