Seçime günler kala sürpriz karar! O parti seçimlerden geri çekildi: Destekleyecekleri partiyi açıkladılar

Seçime günler kala sürpriz karar! O parti seçimlerden geri çekildi: Destekleyecekleri partiyi açıkladılar

Türkiye seçime doğru adım adım gidiyor. 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi milletvekili adayları belli olmaya başladı. Kulislerde heyecan dolu saatler yaşanırken bir flaş karar geldi. Seçime günler kala o parti seçimlerden geri çekilme kararı aldı. Kimse bunu beklemiyordu! Destekleyecekleri partiyi bile açıkladılar. İşte detaylar haberimizde...

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimler öncesi büyük heyecan başladı. Tüm Türkiye seçime doğru giderken o partiden flaş bir karar geldi. Yapılan açıklamada 14 Mayıs’taki 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için sundukları aday listelerini geri çekeceklerini belirttiler. Destekleyecekleri parti bile belli oldu!

hgghgh-27.jpg

SEÇİME GÜNLER KALA FLAŞ KARAR!

Seçim heyecanı tüm Türkiye'yi sarmış durumda. Partilerden yeni adımlar peş peşe gelmeye devam ederken Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) 14 Mayıs’taki 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için sundukları aday listelerini geri çekeceklerini belirtti. Baş, yaptığı açıklamada "Seçime katılmayıp muhalefet bloğuna Meclis aritmetiğinde üstün bir ortalama yakalama şansı bırakmak istiyoruz." dedi.

hjhjjhhj-11.jpg

GERİ ÇEKİLME KARARI ALDILAR

Hüseyin Baş, açıklamalarında partisinin barajı geçemeyeceğini ve seçime girmeleri halinde iktidara faydalı olacaklarını belirterek, "Bu seçime katılmayıp muhalefet bloğuna Meclis aritmetiğinde üstün bir ortalama yakalama şansı bırakmak istiyoruz." dedi.

jhhjhj-20.jpg

HANG PARTİYİ DESTEKLEYECEKLERİNİ AÇIKLADILAR

Açıklamasının devamında Hüseyin Baş, şunları söyledi:

“Muhalefet çalışmamıza devam edeceğiz. Biz bu iktidarın yanlışlarını anlatmaya devam edeceğiz. Bu iktidarın kaldığı takdirde Türkiye’ye zarar verdiğini, vereceğini anlatmaya devam edeceğiz. Burada olacağız, seçime giriyormuş gibi çalışacağız”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN