Seçimin ardından zam sağanağı başladı! JTİ sigara gurubuna görülmemiş zam: Yarın başlıyor

Seçimin ardından zam sağanağı başladı! JTİ sigara gurubuna görülmemiş zam: Yarın başlıyor

Yerel seçimlerden sonra beklenen zamlar bir bir gelmeye başladı. Herkes cebini düşünerek hareket etmeye çalışırken seçimin ardından zam sağanağı başladı! Artık sigara yakmadan önce bir kez daha düşüneceksiniz. JTİ sigara gurubu yarından itibaren geçerli olacak zamları açıkladı. İşte JTİ grubu zamlı sigara fiyatları...

Yerel seçimlerin ardından panikle beklenen zam sağanağı ülkeye giriş yaptı. Harcamalarda ciddi artışa neden olacak zamlar nisan ayının gelmesiyle uygulanmaya başladı. Bugün telefon faturalarına gelen yüzde 65’lik zamdan sonra sıra sigaralara geldi. Telefonla konuşmak cep yakacak derken artık buna içerlenip bir sigara yakmak için bile cebinizi düşüneceksiniz.

WİNSTON 60 LİRAYI GEÇTİ

Sigara tiryakilerini üzecek fiyat listesi yayınlandı. JTI sigara grubuna görülmemiş bir zam geldiği duyuruldu. Yarından itibaren geçerli olacak olan bu zamla birlikte Winston fiyatları da 60 lirayı aştı. İşte yarından itibaren geçerli olacak sigara fiyatları:

JTİ GRUBU ZAMLI SİGARA FİYATLARI

WINSTON Dark Blue & Deep Blue: 62 TL

WINSTON Slender: 62 TL

WINSTON: 64 TL

WINSTON Slims: 67 TL

WINSTON Xsence: 69 TL

CAMEL Slender: 59 TL

CAMEL Deep Blue: 60 TL

CAMEL Black & White: 60 TL

CAMEL Yellow & Brown: 63 TL

LD Slims: 59 TL

LD: 59 TL

MONTE CARLO Slender: 58 TL

MONTE CARLO: 58 TL

CAMEL Yellow 100 (Gram) Sarmalık kıyılmış türün ürünü: 125 TL

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN