Sedat Peker'in aylar sonra ilk videosu: Kızının doğum gününü böyle kutladı

Türkiye'nin Birleşik Arap Emirlikleri'nden tutuklanmasını talep ettiği Sedat Peker'in aylar sonraki ilk videosunu, eşi Özge Peker paylaştı. Peker, kızının doğum gününü kutladığı anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Türkiye'nin Birleşik Arap Emirlikleri'nden tutuklanmasını talep ettiği Sedat Peker'in aylar sonraki ilk videosunu, eşi Özge Peker paylaştı. Özge Peker, kızının doğum gününü kutladığı anları "Sen hep mutlu ol aşk kuşum" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında çektiği videolardaki iddialarıyla gündeme oturan Sedat Peker, 3 Temmuz'dan sonra video paylaşmamış, 24 Kasım'dan bu yana ise herhangi bir tweet atmamıştı.

KIZININ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASINI PAYLAŞTI

Instagram hesabından 50 saniyelik bir paylaşımda bulunan Özge Peker, kızının doğum günü kutlamasına ilişkin anları paylaştı. "Sen hep mutlu ol aşk kuşum" notuyla paylaşılan videoda, aile üyelerini bir arada oldukları görüldü.

TUTUKLANMASI TALEP EDİLMİŞTİ

Adalet Bakanlığı, BAE'ye gönderdiği bir yazıda, Sedat Peker hakkında İstanbul Anadolu ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılıklarınca hazırlanan iade taleplerini hatırlatmış ve Peker'in Türkiye'ye iadesi amacıyla geçici tutuklanmasını talep etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN