Sedat Peker'le ilgili yayınladığı video paylaşımlarıyla tanınan Cenk Çelik vuruldu

Yolsuzluk, rüşvet iddialarıyla gündeme gelen ve hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'le ilgili yayınladığı video paylaşımlarıyla sosyal medyada tanınan Cenk Çelik silahlı saldırıya uğradı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'le ilgili tehdit videoları yayımlayan Cenk Çelik İstanbul Ümraniye'de başından vuruldu.

PEŞ PEŞE ATEŞ ETTİ

Olay, 14.30 sıralarında Atatürk Mahallesi Çavuşbaşı Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre Cenk Çelik (48) sokakta yürüdüğü sırada arkasından yaklaşan silahlı saldırgan peş peşe ateş etmeye başladı. Çelik, başına isabet eden kurşunlarla kanlar içinde yere yığılırken silahlı saldırgan yaya olarak kaçtı.

polis.jpg

BOŞ KOVAN VE DELİL ÇALIŞMASI YAPILDI

Olayı görenler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Olay yeri inceleme ekipleri de boş kovan ve delil çalışması yaptı. Silahlı saldırıya uğrayan Çelik'in durumunun ağır olduğu öğrenilirken polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

cenk.jpg

GÖZALTINA ALINMIŞTI

2020'de düzenlenen 'Hijyen Operasyonu' kapsamında İstanbul başta olmak üzere 7 ayrı ilde gerçekleştirilen çalışmalarda Peker’i tehdit eden ve ona meydan okuyan ‘Hanımağa’ lakaplı Güniz Akkuş, Cenk Çelik ve Zafer Çelik’in de bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alınmıştı.

basliksiz-1-kurtarildi.jpg

'AKINCILAR' LAKABINI KULLANIYORDU

Sosyal medya hesabında 'Akıncılar' lakabını kullanan Cenk Çelik'in vurulması gündeme bomba gibi düştü. BAE'de yaşayan Sedat Peker'in İstanbul'un Beykoz ilçesindeki evine silahlı saldırı olmuştu. Vurulma olayının, Sedat Peker'in evine ve akrabasına yapılan saldırıdan kısa bir süre sonra gerçekleşmesi dikkat çekti.

Peker'in akrabası olduğu öne sürülen Metin Süs, İstanbul Yeşilköy'de, aynı gün içinde vurulmuştu.

CENK ÇELİK KİMDİR?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN