Cenk Çelik kimdir, nereli? Cenk Çelik öldü mü? Cenk Çelik hakkında bilgiler

Cenk Çelik kimdir, nereli? Cenk Çelik öldü mü? Cenk Çelik hakkında bilgiler

Sedat Peker ile ilgili yayınladığı video paylaşımlarıyla sosyal medyada tanınan Cenk Çelik'in silahlı saldırıya uğradığı öne sürüldü. Kafasına yediği iki kurşunla hayatını kaybettiği iddia edilen Cenk Çelik'in kim olduğu ve nereli olduğu da araştırılmaya başlandı. İşte, Cenk Çelik hakkında bilgiler..

Cenk Çelik, suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında yayınladığı video paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündemine oturmuş ve sosyal medyada kendisini 'Cenk Çelik Ümraniye' şeklinde tanıtarak Sedat Peker’e meydan okumaya başlamıştı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, paylaştığı bir videoda kendisini sosyal medya hesaplarından tehdit eden Cenk Çelik hakkında dikkat çeken açıklamalar yapmış ve internet ortamlarında ağır makineli silahlarla ve aynı zamanda resmi üniformalarla fotoğrafları olan Cenk Çelik’in FETÖ'ye karıştığı için TSK'dan ihracına karar verilen tuğgeneral veya tümgeneral rütbeli tanıdıkları aracılığı ile hakkındaki videoları çektiğini iddia etmişti.

Cenk Çelik kimdir

Cem Çelik'e silahlı saldırı iddiası!

Bu gelişmelerin ardından Cenk Çelik'in silahlı saldırıya uğradığı iddia edildi. Çelik'in kafasına 2 kurşun sıkıldığı ve saldırı anından hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Cenk Çelik, öldü mü?

Cenk Çelik'in silahlı saldırıya uğradığı yönünde ortaya atılan iddiaların hemen ardından' Cenk Çelik, öldü mü?' sorusu gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya hesaplarından sürekli Sedat Peker‘e saldırı yönünde paylaşımlarla tanınan Cenk Çelik’in silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi. 

Sokak ortasından başından kurşunlanan Cenk Çelik'in kanlar içinde kaldığı bildirilirken Çelik'in yardımına vatandaşları koştuğu ve kısa süre içerisinde olay yerine sağlık ekiplerinin sevk edildiği aktarıldı. 

Cenk Çelik kimdir

Cenk Çelik kimdir, nereli?

18 Şubat 1972 yılında doğan Cenk Çelik sosyal medyada 'Cenk Çelik Ümraniye' ile tanınmaktadır. İstanbul'da yaşayan Cenk Çelik, aslen Siirtlidir. Zafer Çelik adından bir kardeşi olan Cenk Çelik, kişisel sosyal medya hesaplarında ie Akıncılar lakabını kullanmıştır. Koyu bir Galatasaray taraftarı olarak ön plana çıkan Cenk Çelik, Sedat Peker ile olan atışmalarıyla bilinmektedir.

Cenk Çelik 2020'de düzenlenen "Hijyen Operasyonu" kapsamında İstanbul başta olmak üzere 7 ayrı ilde gerçekleştirilen çalışmalarda Sedat Peker’i sosyal medya hesaplarından tehdit eden ve ona meydan okuyan ‘Hanımağa’ lakaplı Güniz Akkuş, Çenk Çelik ve Zafer Çelik’in de bulunduğu 10 şüpheliyle birlikte gözaltına alınmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN