Şehitlik ve mezarlıklarda buruk bayram

Şehitlik ve mezarlıklarda buruk bayram

Kurban Bayramı'nın ilk günü şehit yakınları ve vatandaşlar, şehitliklerde ve mezarlıklarda yakınlarını anarak dualar etti. Babalar Günü'ne de denk gelen bu bayramda göz yaşları sel oldu, aktı.

Kurban Bayramı'nın ilk günü şehit yakınları ve depremden etkilenen aileler, yakınlarını anmak için mezarlıkları ve şehitlikleri doldurdu.

yeni-proje-2-003.jpg

EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİ'NDE BABALAR GÜNÜ BURUK GEÇTİ

Edirnekapı Şehitliği'nde şehit yakınları, Babalar Günü'nü buruk bir şekilde geçirdi. Şehitlerin mezarlarını ziyaret eden yakınları, dua etti, Kur'an okudu ve gözyaşı döktü.

yeni-proje-3-004.jpg

ADANA'DA DEPREM ŞEHİTLERİ ANILDI

Adana'da 6 Şubat ve 20 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenlerin yakınları, Kabasakal Mezarlığı'ndaki Deprem Şehitliği'ni ziyaret etti.

yeni-proje-4-002.jpg

'ONSUZ BİR BAYRAM DAHA GEÇİRİYORUZ'

Depremde halasını kaybeden Mehmet Ekici, "Onsuz bir bayram daha geçiriyoruz, hiç tadı tuzu yok. Kurbanı kestiğimde, ilk etini ona götürürdüm" dedi.

yeni-proje-5-001.jpg

YALOVA'DA MEZARLIKLARDA YOĞUNLUK

Yalova'da da Kurban Bayramı'nın ilk günü Şehir Mezarlığı'na gelen vatandaşlar, yakınlarını ziyaret etti.

yeni-proje-6-001.jpg

Bayram namazı sonrası kabirleri ziyaret edenler, dua etti, Kur'an okudu ve mezarları temizledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN