Sektörün kalbinden yatırım tüyosu! Elinde paran varsa vakit kaybetme: ‘Her zaman kazandıran yatırım’ diyerek açıkladı

Sektörün kalbinden yatırım tüyosu! Elinde paran varsa vakit kaybetme: ‘Her zaman kazandıran yatırım’ diyerek açıkladı

Devam eden fiyat dalgalanmaları yatırımcıların aklında ‘Güvenli yatırım hangisi?’ sorusunun takılmasına sebep oldu! Yatırım tüyosu sektörün kalbinden geldi! Elinde paran varsa vakit kaybetme! ‘Her zaman kazandıran yatırım’ diyerek açıkladı...

Son günlerde altın ve döviz piyasasındaki değer artışları hakkında konuşan Eskişehirli kuyumcu Emre Öztürk, ekim ayından itibaren altının yüzde 12'lik bir artış kaydettiğini belirtti. Altın ve dövizin değer kazanmasıyla ilgili olarak gelecek haftalarda benzer bir eğilimin devam etmesi bekleniyor. Emre Öztürk, “Kesin ve garanti yatırımları için tavsiye istiyorlarsa bizlerden özellikle altına yönelmeleri tavsiye ederiz” şeklinde konuştu.

‘ALTINA YATIRIM YAPAN YİNE KAZANDI’

en-risksiz-yatirim-araci-nedir.jpg

Kuyumcu Emre Öztürk, altın ve döviz piyasasındaki son gelişmeleri değerlendirirken şu ifadeleri kullandı: “Ekim ayının başından itibaren altın kasım ayı içerisinde yaklaşık olarak yüzde 12 ‘lik bir daha kazandı diyebiliriz. Yani altına yatırım yapın, yine kazandı. Dolar ve Euro da şu anda yüzde 4’lük yüzde 5’lik bir artış söz konusu. Özellikle Merkez Bankası’nın 2 gün önce açıkladığı yetkililerinin Kasım ayında yapacakları faiz artırımı yapmayacaklarını ve pazartesi günü de özellikle indirime gideceklerini söylediler.”

en-risksiz-yatirim-araci-nedir-2.jpg

Özellikle Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı ve dövizdeki dalgalanmalar konusunda bilgi veren Öztürk, “Özellikle de altındaki artışı yine tekrardan tetikleyecektir. Önümüzdeki haftalarda altın fiyatlarındaki gelişmeler tabi ki takip etmemiz gerekiyor ama fiyatların hızlı bir şekilde artışından ziyade birazcık daha stabil bir şekilde ilerleyecektir. Ons fiyatı çünkü bin 900 doların üzerine çıkmış durumda.” dedi.

UZUN VADELİ YATIRIMDA ALTIN HER ZAMAN KAZANDIRICI

en-risksiz-yatirim-araci-nedir-1.jpg

Emre Öztürk, uzun vadeli yatırımlar için altının her zaman kazandırıcı bir seçenek olduğunu vurgulayarak, "Kesin ve garanti yatırımları tavsiye istiyorlarsa bizlerden özellikle altına yönelmeleri tavsiye ederiz. Uzun vadede altın sürekli kazandıracaktır. Kasım ayının içerisinde altın yüzde 12 değer kazandı ve döviz piyasası yüzde 4’lük yüzde 5’lik bir değer kazandı. Altın her zaman yatırımcısına kazandıran bir MT olmuştur. Özellikle eğer kıyıda köşede paralarını tutanlar varsa altına yatırıp uzun vadeli bekleyebilirler. Altın her zaman onlar. Daha iyi bir yatırım aracı olacaktır. Gram altına yatırım şu anda çok birazcık daha revaçta diyebiliriz. Çünkü özellikle Merkez Bankası’nın altın basımı ile ilgili kararları piyasada işçilik oranını arttırıyor ve çeyrek altın ve ata ileri altınlarını da birazcık daha içerikli fiyatlar yükselmiş bir duruma geçiyor. O yüzden müşterilerimiz gram altınları. Ve piyasayı iyi takip ederek de tabii ki ziynet altınlarını da tavsiye ediyoruz" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN