Sel felaketine hazır olun! Türkiye için tarih ve saat verildi

Sel felaketine hazır olun! Türkiye için tarih ve saat verildi

Son dakika haberi... Ağustos ayında etkili olan sıcak hava dalgası Eylül ayı ile birlikte yerini sıcak hava dalgasına bırakmış durumda. Hafta sonu sıcaklıklar hızla artarken vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman gelecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Sel felaketine hazır olun.

Hafta sonunda sıcaklıklar hızla artarken gözler yağışlara çevrilmiş durumda. Vatandaşlar 'Yağışlar gelecek mi? Hava sıcaklıkları düşecek mi?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Sel felaketine hazır olun. Tüm Türkiye'yi vuracak! Meteorolojik kaynaklar tarih ve saat verip uyardı. Hem sağanak yağış hem de kasırga vuracak. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 23 Eylül hava durumu raporunu yayımladı. Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun öğle saatlerinden sonra kısa süreli yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Adana ve çevresinde gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

uyuyyu.jpg

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgârın ise; genellikle kuzeyli, yurdun doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

UZMANLAR TARİH VE SAAT CERİP UYARDI: SEL FELAKETİNE HAZIR OLUN, 81 İLİ BİRDEN VURACAK!

Hava sıcaklıkları hızla yükselmeye devam ederken Meteorolojik kaynaklardan Ekim ayı ile ilgili korkutan uyarı geldi. Türkiye için sel felaketi uyarısında bulunan uzmanlar, "Ekim ayının özellikle ilk haftası hatta bu ay sonundan itibaren süreci kapsayacak şekilde Yurdun pek çok yerinde normallerin üzerinde yağışlı geçme ihtimali git gide artıyor. Güvenilir model çıktıları bu durumu doğruluyor." çağrısında bulundu.

b788.png

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU RAPORU

23 EYLÜL 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h1-002.png
24 EYLÜL 2023 PAZAR GÜNÜ

h2-002.png
25 EYLÜL 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h3-002.png
26 EYLÜL 2023 SALI GÜNÜ

h4-002.png
27 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h5-002.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN