Selçuk Geçer tarihi verdi! 1 dolar 100 lira olacak

Selçuk Geçer tarihi verdi! 1 dolar 100 lira olacak

Selçuk Geçer, son değerlendirmelerinde doların 100 TL’ye ulaşabileceğini öne sürdü. Geçer, döviz ve altın piyasalarındaki dalgalanmaları analiz ederek yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu.

Dolar ve altın piyasalarında yaşanan volatiliteye dikkat çeken Geçer, özellikle yatırımcıların gece boyunca yaşanabilecek ani kayıplara karşı uyanık olmaları gerektiğini vurguladı. ABD Federal Rezerv’in faiz artırımları, doların değerindeki dalgalanmaları artırarak bu riskleri daha da önemli hale getiriyor.

Geçer, doların güçlenmesiyle genellikle altın fiyatlarının düşme eğiliminde olduğunu, ancak bu düşüşlerin altına olan talebi artırarak fiyatların tekrar yükselmesine yol açtığını belirtti.

img-6389.jpeg

Bu etkileşim, yatırımcıların altın ve dolar arasındaki dinamiklere karşı dikkatli olmalarını gerektiriyor.

Ekonomist, piyasa hareketlerine karşı tetikte olmanın önemini yinelerken, dolar kurunun önümüzdeki dönemde 100 TL seviyelerine ulaşabileceği konusunda uyarılarda bulunuyor. Yatırımcılara sunulan bu bilgiler, finansal kararlarını daha bilinçli bir şekilde almalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN