Selvi Kılıçdaroğlu: First Lady unvanı peşinde değilim

Selvi Kılıçdaroğlu: First Lady unvanı peşinde değilim

Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu çocuk yoksulluğuna dikkati çekerek 'Ben First Lady unvanı peşinde değilim, tek derdim gerçekler" ifadelerini kaydetti. Selvi Kılıçdaroğlu, tek hayalinin ise her çocuğun yeterli beslenerek büyümesi olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde açtığı hesapla sosyal medya uygulaması Twitter'a katılan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ilk paylaşımını eşi ile olan bir fotoğrafıyla yapmıştı.

Uygulamada yer alan biyografi kısmına 'Çocukların Selvi annesi' tanımını yazan Selvi Kılıçdaroğlu yeni paylaşımında çocuk yoksulluğuna dikkati çekti.

'FANİ İŞLERDE GÖZÜM YOK'

"Türkiye'de çocuklarımızın %67'si sebzeyi, %87'si et ürünlerini her gün tüketemiyor" diyen Kılıçdaroğlu 'Benim tek derdim gerçeklerdir' ifadesini kaydetti.

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:

Türkiye'de çocuklarımızın %67'si sebzeyi, %87'si et ürünlerini her gün tüketemiyor. Ben First Lady unvanı peşinde değilim, bu tarz fani şeylerde hiç gözüm yok, olmadı. Tek derdim bu gerçeklerdir. Tek işim, tek hayalim bu ülkede her çocuğun yeterli beslenerek büyümesidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN