"Sen şimdi naneyi yemedin mi" dedi, taksisine binen Hollandalı turiste bakın ne açıp dinletti

Hollandalı bir turist taksiye bindi, olanlar oldu! "Sen şimdi naneyi yemedin mi" dedi. Taksici, taksisine binen Hollandalı turiste bakın ne açıp dinletti. O anlar kameraya böyle yansıdı...

EURO 2024 Avrupa Kupası'nda çeyrek finalde Hollanda'ya mağlup olarak turnuvaya veda eden A Milli Futbol Takımımız, tüm Türkiye'yi derinden üzdü. Milli takımımızın gösterdiği performans ve azim, dünya spor basınında geniş yankı buldu.

Maçın ardından bir Hollandalı turist, İstanbul'da bir taksiye bindi. Taksici, turistin Hollandalı olduğunu fark edince ilginç bir karşılaşma yaşandı. Taksici, turiste önce adını sordu ve Hollandalı olduğunu öğrenince, "Sen şimdi naneyi yedin" diyerek cep telefonunu çıkardı.

“Ver mehteri” diye seslenerek cep telefonundan son ses Mehter Marşı'nı açan taksici, turiste ilginç anlar yaşattı. Taksici, "Hollanda bizi yenerse ben de sana bunu dinletirim bro" ifadelerini kullanarak, Mehter Marşı'nı coşkuyla çalmaya başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN