Sevr Antlaşması gibi kira sözleşmesi! Ev sahibinin verdiği ilan sosyal medyayı salladı: Yok yok

Sevr Antlaşması gibi kira sözleşmesi! Ev sahibinin verdiği ilan sosyal medyayı salladı: Yok yok

Ev sahiplerinin verdiği kiralık ilanlarına bir yenisi daha eklendi! Böylesine "Yok artık" denir! Adeta Sevr Antlaşması gibi kira sözleşmesi! O ilan sosyal medyayı salladı! Ne ararsan var...

1 Eylül'de hayata geçirile, kiracı ve ev sahipleri arasında kira uyuşmazlığı durumunda arabulucu devreye girecek. Bu yeni gelişmeler sonrası sosyal medyada rastlanılan o ilan görenleri adeta çıldırttı. Ev sahibinin dairesi için istediği kiralama şartları inanılır gibi değil.

EV SAHİBİNDEN AKIL ALMAZ ŞARTLAR

rew.jpg

Bir gayrimenkul satış sitesinde yayınlanan kiralık ilanı görenleri çileden çıkaracak cinsten. Ev sahibi, daireyi kiralayacak kişiden istediği şartları tek tek sıraladı. Öyle şartlar sundu ki, sosyal medyada görenler "Sevr Antlaşması gibi..." yorumları yaptı.

"ÖNDEN 5 KİRA VER, 1 YIL SONRA HEMEN BOŞALT"

bvc.jpg​​​​​​​

Ev sahibi önden 5 kira istediğini belirterek, bir de üstüne üstlük kiracıdan 1 yıl sonra evi boşaltacak diyerek şart koştu.

İşte o ev sahibinin verdiği ilandaki şartları:

whatsapp-image-2023-09-04-at-08-35-50-001.jpeg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN