Sigarada zam kavgası kanlı bitti! 5 TL için silahlar çekildi: Sigara can almaya devam ediyor…

Sigarada zam kavgası kanlı bitti! 5 TL için silahlar çekildi: Sigara can almaya devam ediyor…

Son zamanlarda peş peşe zam gelen sigara fiyatları tiryakilere isyan ettirdi. Sigara fiyatlarında gelen 5 TL'lik zam ardından yaşanan olay sosyal medyada viral oldu. Zamlı sigara fiyatlarını gören tiryaki, market çalışanıyla kavga etti. Kavganın büyümesiyle silahlar çekildi. Sigara zammı can aldı. İşte tüm detaylar...

Sigara can almaya devam ediyor. Kullanımıyla insan vücuduna büyük zararları olan sigara bu kez farklı şekilde öldürdü. Son zamanlarda ard arda gelen zamlar dikkat çekti. Sigara zamları yüzünden çıkan tartışma sonucunda silahlar çekildi. Çatışma sonucu ise sigara yine can aldı.

5 TL İÇİN SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Şanlıurfa'da meydana gelen olay sosyal medyada viral oldu. Paylaşımın ardından kısa sürede milyonlarca kişi tarafından tıklandı. Sigara fiyatlarına peş peşe gelen 5 TL'lik zammın ardından tiryakiler ne yapacağını şaşırdı. Bu kez sigara değil sigara zammı can aldı.

Sigara fiyatlarına gelen zam üzerine çıkan tartışma sonucunda silahlar çekildi. Silahların patladığı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

124443-cigarette-smoke-wallpapers-hd-1920x1080-h.jpg

SİGARA ZAMMI CAN ALDI

Olay, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki Mürşitpınar Caddesi'nde meydana geldi. Ortaya atılan iddiaya göre, Yağmurlu ve Kütüs aileleri arasında çıkan kavga kanlı bitti. Marketten sigara almak için gelen müşteri zam karşısında sinirlerine hakim olamadı. Sigaranın parasını market sahibinin yüzüne fırlatması bardağı taşırıyor. Market sahibi ile sözlü tartışmanın ardından aralarındaki gerilim alevlenerek silahlar çekiliyor.

İddialara göre, akşam saatlerinde müşteri olarak gelen M.Y. dükkan sahibi arasında çıkan tartışmada silahlar çekilyor. Kavga esnasında müşteri M.Y. hayatını kaybederken, aynı aileden 5 kişinin ise ağır yaralı olduğu paylaşıldı. Yaralıların tedavisi hastanede sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN