Sigaraya seçim zammı! O tarihte 10 lira birden fırlayacak! Tiryakiler dikkat

Sigaraya seçim zammı! O tarihte 10 lira birden fırlayacak! Tiryakiler dikkat

Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra dolar 20 lirayı gördü. Doların yükselmesiyle beraber zamlar da peş peşe gelmeye başladı. Tütün ve tütün ürünlerine görülmemiş zam geliyor. Sigaraya öyle bir zam geliyor ki...

Yeninden cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ın seçimi kazanmasıyla beraber marketler de yeni zamlı etiketlerini raflara çıkardı. Tütün ve tütün ürünlerine de zam geliyor. En düşük sigara fiyatı 40 lirayı bulabilir. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigaraya gelecek olan zammı açıkladı.

SEÇİMLE BERABER ZAM YAĞMURU DA GELDİ

Dolar ve euro hızla yükselişe geçerken, market ürünlerine de zamlar gelmeye başladı. Seçim akşamı etkiket güncellemesine giden marketler sosyal medya gündem olurken aynı saatlerde Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigaraya 10 TL’ye kadar zam geleceğini açıkladı.

sigarazammi.jpg

SİGARAYA 10 LİRA BİRDEN ZAM

Sigaraya bu hafta sonuna kadar zam beklediğini belirten Murat Muratoğlu ve Aybaş, bu 10 liralık zammı bir anda yapamayacaklarını, yıl sonuna kadar kademeli olarak yapacaklarını söylerken alkol fiyatlarına bugün büyük bir zam yapıldı ve fiyat listeleri güncellendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN