Şile'de bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Şile'de bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

İstanbul Şile'de denizde kaybolan 3 kişiden birinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Böylelikle dünden beri Şile'de hayatını kaybedenlerin sayısı üçe yükselmiş oldu.

İstanbul Şile'de, Ayazma ve Kızılcaköy Plajı'nda serinlemek için denize giren 2'si Suriyeli 5 kişi, bir anda dalgalara kapılıp gözden kayboldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekiplerin yaptığı çalışmada, 1 kişi kurtarılırken, 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Bu sabahtan itibaren devam eden arama kurtarma çalışmalarında, İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp bir kişiyi arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor.

Dün Şile'de dalgaların birden artması sonucu 3 kişi boğularak hayatını kaybetmiş, 1 kişi kurtarılmıştı. Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, denize girmenin yasaklandığı duyurulmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN