Şile'de 'denize girmeyin' uyarısı yapan cankurtaranlara bıçaklı saldırı

Şile'de 'denize girmeyin' uyarısı yapan cankurtaranlara bıçaklı saldırı

Son dakika haberi... 3 kişinin boğularak hayatını kaybettiği Şile'de, vatandaşlara 'denize girmeyin' uyarısı yapan cankurtaranlara bıçaklı saldırı düzenlendi. Yaralanan 2 cankurtaran hastaneye kaldırıldı.

Şile'de serinlemek için denize giren 2'si yabancı uyruklu 5 kişinin, dalgalara kapılıp gözden kaybolmasının ardından Kaymakamlığın kararıyla yoğun dalga ve akıntı nedeniyle can emniyetini sağlamak için denize girmek yasaklandı.

Sahillerde görevli cankurtaranlar, denize girmek isteyen kişilere, can güvenlikleri için yasağı ileterek suya girmemelerini istedi.

2 CANKURTARANI BIÇAKLADILAR

Uyarıya rağmen denize girmek isteyen bir grup ise cankurtaranlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan arbede gruptakiler, 2 cankurtaranı bıçakla hafif yaraladı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 2 cankurtaran, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis, şüphelileri gözaltına alarak emniyete götürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN