Şile'de boğulan son kişinin de cansız bedenine ulaşıldı

Şile'de boğulan son kişinin de cansız bedenine ulaşıldı

Şile'de denize girdikten sonra kaybolan 5 kişiden son kişinin de cansız bedenine ulaşıldı. Şile Kaymakamlığı, vefat edenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Şile'de serinlemek için denize girdikten sonra kaybolan 5 kişiden sonuncunun cansız bedenine ulaşıldı. Şile Kaymakamlığından yapılan açıklamada, 22 Temmuz'da, sabah saatlerinde Ayazma Plajı ve Kızılcaköy plajlarında denize girerek kaybolan 5 kişiden sonuncusu olan Ö.H.C'yi bulmak için arama kurtarma çalışmalarının bugün de devam ettiği belirtildi.

Bugün saat 07.05'te, Ö.H.C'nin cansız bedenine ulaşıldığının aktarıldığı açıklamada, vefat edenler için başsağlığı mesajı paylaşıldı.

NE OLMUŞTU?

22 Temmuz'da, Şile ilçesi Ayazma ve Kızılcaköy Plajı'nda serinlemek için denize giren 2'si yabancı uyruklu 5 kişi, bir anda dalgalara kapılıp gözden kaybolmuştu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekiplerin yaptığı çalışmada, 1 kişi kurtarılırken, 1 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı.Kayıp 3 kişiyi arama çalışmalarına ise havanın kararması üzerine ara verilmişti.

Dün yapılan arama kurtarma çalışmalarında A.A. ve B.M'nin cansız bedenine ulaşılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN