Simpson'lardan yeni ürpertici kehanet! Depremi şifreli anlatmışlardı, yeni kehanet daha çok korkuttu

Simpson'lardan yeni ürpertici kehanet! Depremi şifreli anlatmışlardı, yeni kehanet daha çok korkuttu

Dünyanın en ünlü çizgi filmlerinden olan The Simpson, kehanetleriyle herkesi şaşırtmaya devam ediyor. İkiz kuleler, Trump'ın konuşması ve en son olarak Kahramanmaraş depremini bilen Simpsonlar, bu sefer yeni kehanetleri ile kan dondurdu. Kahramanmaraş depremini şifreli anlatmışlardı ancak bu sefer açık açık adres verdiler. Kahramanmaraş depreminin ardından sıradaki depremi duyurdular. O ilimizde yaşayanlar dikkat! İşte Simpsonlar'ın deprem beklediği o ilimiz...

Kehanetleriyle tüm dünyada en çok merak edilen çizgi filmlerinden olan The Simpson'lar yeni kehanetleriyle merak konusu oldu. İkiz Kuleler, Beyonce, Trump gibi kehanetleri ile sık sık gündeme gelen Simpsonlar en son olarak Kahramanmaraş depremini bilmişti. Gözler ise yeni kehanetlere çevrildi. Simpson'lardan yeni ürpertici kehanet! Depremi şifreli anlatmışlardı, yeni kehanet daha çok korkuttu. O ilimizde yaşayanlar dikkat! Korkutucu deprem geliyor.

hghghg-2023-09-12t095115-169.jpg

1989 yılından bu yana dünya genelinde merak konusu olan ve geniş kitlelere ismini duyuran The Simpson'lar günümüzün en çok ilgi çeken çizgi filmlerden birisidir. Dizinin en çok merak edilen konusu ise ortaya attıkları kehanetler. Bu kehanetler sırasıyla tek tek gerçekleşmeye devam ediyor. Bu öngörüler, zaman zaman gerçek dünyada yaşanan olumsuzluklarla örtüşünce, diziye olan ilgi ve merak daha da artıyor.

KAHRAMNMARAŞ DEPREMİNİ ÖNCEDEN BİLMİŞLERDİ...

Dizi, daha önce de birçok kehaneti başarıyla öngörmüştü. Örneğin, Donald Trump'ın Amerika Birleşik Devletleri başkanı olacağı gibi birçok politik ve sosyal olayı önceden tahmin etmişti. Bunun yanı sıra, teknolojik gelişmeleri ve ünlülerin gelecekteki olaylarını da bazen şaşırtıcı bir doğrulukla betimlemişti. Özellikle Kahramanmaraş depremini önceden bilip mesaj vermeleri ülkemizde büyük yankı uyandırmıştı.

hhhg.jpg

SİMPSONLAR'DAN KORKUTUCU KEHANET! O İLİMİZDE YAŞAYANLAR DİKKAT

Son olarak ülkemizde meydana gelen Kahramanmaraş depremi kehanetiyle tüm dikkatleri üzerine çeken The Simpsons’dan yeni deprem kehaneti geldi. Dolaşan iddialara göre The Simpsons’da Marmara depreminin de bilindiği bölüm ortaya çıktı. Bölümde haber spikeri şu açıklamayı yapıyor:

"Depremin yaşandığı bölgede 46 bin üzerinde vatandaşın öldüğü bir deprem daha gerçekleşti ve ülkenin acil durum Ajansı depremin 6.3 büyüklüğünde olduğunu belirtti."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN