Simpsonslar'dan felaket gibi tahmin! 2024 için zaman daralıyor: Bu da çıkarsa vay halimize

Simpsonslar'dan felaket gibi tahmin! 2024 için zaman daralıyor: Bu da çıkarsa vay halimize

ABD yapımlı animasyon çizgi dizi The Simpsonslar tüm dünyayı derinden etkileyen olayları önceden bilmesiyle gündemde. Bu yüzden bölümleri kehanet olarak belirtilen yapım, şimdilerde 2024 kehanetleri ile gündemde. İşte, Simpsonslar'ın bu da çıkarsa vay halimize dedirten 2024 kehanetleri...

Simpsonslar bu zamana kadar birçok olayı henüz gerçekleşmeden tahmin etmesiyle tanınıyor. Öyle ki yapım Donald Trump'ın başkanlığı, Covit-19, at eti skandalı, Disney ile Fox'un birleşmesi, denizaltı felaketleri gibi birçok olayı henüz yaşanmadan tahmin etti.


Hal böyle olunca birçok kişi "Simpsonslar 2024 için ne söylüyor?" sorusuna cevap aramaya başladı. Peki, Simpsonslar'ın 2024 kehanetleri neler? İşte Simpsonslar'dan felaket gibi 2024 tahmini...

KÜRESEL ISINMA, ENFLASYON KRİZİ, NÜKLEER SAVAŞ....

Simpsonslar'ın bir bölümünde 2024 yılının aşırı yüksek olacak sıcaklıklardan dolayı evde geçeceği belirtiliyor. Aynı zamanda dünyada bir enflasyon krizi yaşanacak ve bu esnada iki dünya devinden ABD ile Çin arasında nükleer savaş çıkacak.

simpsonslar-2024-kehanetleri-1.jpg

TRUMP'IN BAŞKANLIĞINI BİLMİŞTİ


Çizgi dizinin "Bart to the Future" isimli bölümünde, Donald Trump'ın ABD başkanı olduğu gösterilmişti.

simpsonslar-2024-kehanetleri.jpg


Bu bölüm sonrasında yapılan seçimlerde Trump gerçekten ABD Başkanı seçilmişti. Öyle ki diziye ait görselin benzeri gerçekte de yaşanmıştı. Söz konusu iki görsel arasında 15 yıl fark bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN