Sınav yok, mülakat yok! İş arayanlar dikkat: Bu üniversitelere 857 personel alınacak! Başvuru tarihinde sona gelindi

Sınav yok, mülakat yok! İş arayanlar dikkat: Bu üniversitelere 857 personel alınacak! Başvuru tarihinde sona gelindi

Ülke gündeminde sık sık yer edinen personel alım ilanlarına yenileri eklenmeye devam ediliyor. Üniversiteler tarafından paylaşılan ilan ile birlikte 857 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Paylaşılan ilanların detaylarında başvuru şartları ve başvuru detayları da yer aldı. Peki alımlar ne zaman yapılacak? İşte tüm detaylar...

Üniversite hastanelerine yapılacak olan personel alımları için başvuru tarihi sona ermek üzere. Üniversite hastanelerinde yer alan eksiklikleri gidermek amacıyla 857 personel ve işçi alımı yapılacak. 3 üniversite hastanesi tarafından paylaşılan ilan ile birlikte en az ortaöğretim mezunu arasında sözleşmeli personel alımı yapılacağı kaydedildi.

Yapılacak olan alımlar KPSS puanı ile mülakatsız bir şekilde gerçekleştirileceği detaylarda yer aldı. Hastane personel ve içi alımları için paylaşılan 3 ilanda da 30 Mart tarihi ile birlikte sona ereceği belirtildi. Başvuru şartları ise merak konusu oldu.

hastane-personel-manset.webp

BAŞVURU ŞARTLARI ŞU ŞEKİLDE;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak şartı,
  • Kanun’un 41. Maddesinde yer alan öğrenim şartlarını sağlamak,
  • Kamu kurumlarından mahrum olmamak,
  • Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise askerlik hizmetini yapmış olmak veya askerlik durumu ertelenmiş olmak.
  • 657 sayılı Kanun'un 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili engeli bulunmamak.
  • Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu olmak.
  • Çeşitli Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.
  • Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esasların Ek 6'ncı maddesi gereğince "İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi..." hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

north-west-college-health-care-careers-partner.jpg

ÜNİVERSİTE ALIM İLANLARI

Üniversite Hastaneleri tarafından yapılan alımlar için ilanlar paylaşıldı. Belirtilen ilanlar ise şu şekilde;

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 162 sözleşmeli personel alımı için tıklayınız.

Gaziantep Üniversitesi 384 sözleşmeli personel alımı için tıklayınız.

Süleyman Demirel Üniversitesi 311 sözleşmeli personel alımı için tıklayınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN