Meclis'te Sırrı Süreyya Önder fırtınası esiyor: Davacının ahmağı derdini mübaşire anlatırmış

Meclisin oturumunda HEDEP İstanbul Millet Vekili Sırrı Süreyya Önder, CHP Urfa Milletvekili Mahmut Tanal'a verdiği yanıtla meclisi kahkahaya boğdu. İşte o anlar...

TBMM'nin genel kurulunda vekiller arasında komik bir diyalog yaşandı. Mecliste söz alan CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın sorunlarını sıralamaya başladı. Sözlerine "Bana özellikle Meclis Başkanı'na şu soruyu sorar mısınız diyorlar. Şanlıurfalılar adına size bu sorularımı soruyorum." diyerek başlayan Tanal, sonrasında Urfa'nın sorunlarını teker teker sırladı. TBMM Başkanvekili ve HEDEP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'e 'Bu sorunlar nasıl çözülecek?' diyerek soru yöneltti.

Tanal'ın sorusuna ise Önder, "Sizi ve Urfalı hemşerilerimi tenzih ederek söylüyorum. Teşbihte hata olmaz. Davacının ahmağı, derdini mübaşire anlatırmış." ifadelerini kullanarak yanıt verdi. Önder'in bu sözleri tüm meclisi kahkahaya boğdu. Önder'i bu sözleri kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN