Siyasi liderlerden roket fabrikasındaki patlamada ölen işçiler için başsağlığı mesajı

Siyasi liderlerden roket fabrikasındaki patlamada ölen işçiler için başsağlığı mesajı

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bulunan MKE Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında 5 işçi şehit oldu. Siyasi parti liderleri şehitlerin ardından başsağlığı ve taziye mesajı yayınladı.

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bulunan MKE Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda sabah saatlerinde patlama yaşandı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), daha sonra yaptığı açıklamada patlamada 5 işçinin şehit olduğunu duyurdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, patlamanın ardından yaptığı paylaşımla, “MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda meydana gelen patlamada hayatını kaybeden işçilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de tweet atarak, “MKE Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda meydana gelen patlamada şehit olan işçilerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin mekânları cennet olsun. Başımız sağ olsun...” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da yayınladığı başsağlığı mesajında " Milletimizin Başı Sağ Olsun. Ankara Elmadağ MKE fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden işçilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim. Ruhları şad, mekânları cennet olsun" açıklamasını paylaştı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:

Ankara’daki MKE roket ve patlayıcı madde fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Can kaybının artmamasını temenni ediyorum. Başımız sağ olsun.

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu "Ankara'da bulunan MKE Roket Fabrikası'nda yaşanan patlamada şehit olan işçilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, kazada yaralananlara acil şifalar diliyorum" açıklamasını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN