Skywell Türkiye battı mı? Onlarca müşteri arabalarını alamamıştı... Şirketten açıklama geldi: Bayimiz...

Skywell Türkiye battı mı? Onlarca müşteri arabalarını alamamıştı... Şirketten açıklama geldi: Bayimiz...

Türkiye’de tercih edilen otomobil markaları arasında yer alan Skywell yeni iddialarla gündeme geldi. Onlarca müşteri söz konusu markadan araçlarını teslim alamadıklarını belirtirken şirket açıklama yaptı. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Edinilen bilgilere göre Skywell, müşterilerinin araçlarını teslim etmeyince ortaya şirketin battığı ile alakalı haberler yayıldı. Onlarca müşterinin mağdur olduğu öğrenildi. Parasını ödeyen birçok kişi şirketten arabasını temin edemedi. Yaşanan bu olayların sonrasında ise Skywell'in distribütörü Ulu Motor yetkilileri açıklama yaptı.

yeni-proje-18.jpg

MAĞDURİYETİN GİDERİLMESİ İÇİN ADIMLAR ATILDI

Skywell ve Leapmotor markalarının Denizli bayisi Carsan'ın konkordato ilan etmesi, birçok müşterinin araçlarını alamamasına ve mağduriyet yaşanmasına neden oldu. Gelen yoğun mesajlar ve artan endişeler üzerine, Skywell'in Türkiye distribütörü Ulu Motor yetkilileri, gazeteci Emre Özpeynirci'ye açıklamalarda bulundu.

Yetkililer, konkordato süreci ve müşteri mağduriyetleriyle ilgili önemli bilgiler verdi. Ulu Motor tarafından yapılan açıklamada, "Konkordato komiseri ile iletişim halindeyiz. Bayimizin mal varlığı ve kiralamada araçları bulunuyor. Müşterilerin ödemelerini yapabilmek için bu varlıkların yapılandırılacağını" belirtti. Bu durum, Skywell Türkiye'nin batma durumunun olmadığını ve müşterilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için adımların atıldığını gösteriyor.

yeni-proje-19.jpg

Carsan'ın konkordato sürecine girmesi ve sonrasında yaşananlar, otomotiv sektöründe nadir görülen bir durum olarak dikkat çekiyor. Bu sürecin, müşteri mağduriyetlerinin çözülmesiyle sonuçlanması bekleniyor. Ulu Motor'un açıklaması, şirketin bu süreci müşterilerin lehine çözmeye yönelik çalışmalar yaptığının bir göstergesi.

Skywell Türkiye ve distribütörü Ulu Motor, konkordato sürecinde yaşanan bu zorlu dönemi müşteri odaklı bir yaklaşımla yönetmeye çalışıyor. Bu açıklama, müşterilerin haklarının korunması ve mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda önemli bir adım olarak görülüyor. Sektördeki gözler, bu sürecin nasıl sonuçlanacağına ve müşteri mağduriyetlerinin nasıl giderileceğine çevrilmiş durumda

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN