Soğuk havaya rağmen beklediler: Kütahya'da ucuz yağ kuyruğu

Soğuk havaya rağmen beklediler: Kütahya'da ucuz yağ kuyruğu

Toprak Mahsulleri Ofisi'nin ülke genelinde 5 litrelik ayçiçeği yağını 99 liradan satmaya başlamasının ardından Kütahya'daki TMO'nun önünde kuyruk oluştu. Piyasada 200 liraya kadar çıkan yağı daha ucuza almak isteyen vatandaşlar, soğuk havaya rağmen dakikalarca sırada bekledi.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), ülke genelinde 5 litrelik ayçiçeği yağını 99 liradan satışa sundu. Bu gelişmenin ardından ülke genelinde gündeme gelen yağ kuyruklarına Kütahya da eklendi. Sabahın erken saatlerde TMO önüne gelen vatandaşlar, soğuk havaya rağmen yağ kuyruğunda bekledi.

'20 SENE SONRA MEMLEKETİ GETİRDİĞİNİZ NOKTA BU'

TMO önünde oluşan yağ kuyruğuna tepki gösteren Mehmet Emre isimli vatandaş, "Kuyrukları eleştirenler, görün memleketin halini. 20 sene sonra memleketi getirdiğiniz nokta bu. Bu millete reva gördüğünüz kepazeliğin bedelini elbette ödetecektir bu halk" diye konuştu.

'KUYRUKLARI KINAYANLAR BESBETER KUYRUK OLUŞTURDULAR'

Osman Başdemir isimli vatandaş ise "70-80 arası dönemde dünya petrol krizi ve Kıbrıs Barış Harekâtı sebebi ile ülkemize uygulanan ambargo şartlarındaki mazot kuyruğunu, TÜSİAD’ın Ecevit'i iktidardan indirip Demirel'i getirmek için piyasaya yağ, şeker sigara vermemesi ile oluşan kuyrukları kınayanlar, şimdi besbeter kuyruk oluşturdular" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (28)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
28 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN