Sokakta tanımadığı kız çocuğuna saldırdı: Benim önümden kimse geçemez

Sokakta tanımadığı kız çocuğuna saldırdı: Benim önümden kimse geçemez

Antalya'da kimliği belirsiz erkek, sokakta yürüyen kız çocuğuna doğru koşarak sırtına vurup yere düşürdü. Bölgedeki market çalışanları tepki gösterince saldırgan, "Benim önümden kimse geçemez" deyip elindeki pazar arabasıyla çalışana da saldırdı. Çocuk korku içindeyken saldırgan bölgeden uzaklaştı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Şirinyalı Mahallesinde 23 Mart tarihinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Elinde pazar arabası olan kimliği belirsiz erkek, sokağın diğer ucundaki sırt çantası olan kız çocuğuna doğru koştu.

1.jpg

ÇOCUĞA VURUP YERE DÜŞÜRDÜ

Kendine doğru koşarak gelen adamı görünce panikleyen çocuk, yakındaki zincir marketin şubesine sığınmak istedi. Adam kız çocuğuna yetişerek sırtına vurup yere düşürdü.

2.jpg

Market çalışanlarının yardım ettiği çocuk büyük korku yaşarken olayı görenler ve bir kadın market çalışanı saldırgana tepki gösterdi. Kendisine tepki gösteren market çalışanına da pazar arabasıyla saldıran adam bölgeden uzaklaştı.

3.jpg

Çocuk ise dersi olduğunu söyleyip gitti.

'BENİM ÖNÜMDEN KİMSE GEÇEMEZ'

Olaya şahit olan mahalleliden Özlem Karayalçın yaşananları şu sözlerle anlattı:

"Sabah saatlerinde balkonda oturuyordum. Kız çocuğu yürürken bir adam koşarak geldi ve sırtına vurup düşürdü. Çalışanlardan biri adama ‘Ne yapıyorsunuz’ diye sorduğunda, ‘Benim önümden kimse geçemez’ deyip elindeki pazar arabasıyla kadına da saldırmaya çalıştı. Biz inene kadar adam elini, kolunu sallayarak gitti. Tedirgin oluyoruz, çocuklarımız var etrafta okullar var. O günden sonra da görmedim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN