Son anketten çıkan sürpriz sonuç! Kimse bunu beklemiyordu: Fark açılıyor

Son anketten çıkan sürpriz sonuç! Kimse bunu beklemiyordu: Fark açılıyor

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimine doğru hızla gidiyor. Seçimde son düzlüğe girilirken gözler anket şirketlerinden gelen verilere odaklanılmış durumda. Son anketten çıkan sonuç ise herkesi şaşırttı. Kimse bu sonucu beklemiyordu. Fark giderek daha da açılıyor. Vatandaşlara "Bu pazar seçim olsa cumhurbaşkanı adayı olarak hangi isme oy verirsiniz?" sorusu yöneltildi. Peki Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu seçim anketi sonucu nedir? İşte ORC Araştırmanın anket sonucu!

Seçimlerde son düzlüğe girildi. Adaylar seçim turlarına başlarken şirketler tarafından yapılan seçim anketleri vatandaşların nabzını tutmaya devam ediyor. Son olarak ORC Araştırma'nın 7-11 Nisan tarihleri arasında 42 ilde 5400 katılımcı ile gerçekleştirdiği seçim anketinde ortaya çıkan tablo herkesi şoke etti. Kimse bu sonucu beklemiyordu. Fark giderek açılıyor. Peki Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu seçim anketi sonucu nedir? Seçimi hangi aday kazanacak? İşte ORC Araştırmanın anket sonucu haberimizde...

hghghghg-56.jpg

SON ANKETTEN SÜRPRİZ SONUÇ

ORC Araştırma Şirketi, 14 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri için yeni bir anket yaptı. Sonuçlar kamuoyu ile paylaşıldı. Araştırmada Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı yüzde 48,9 olduğunu tespit ederken, Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğini belirtenlerin oranı yüzde 41,5 olduğunu belirledi.

jhjhhjjh-1.jpg

Aynı zamanda Memleket Partisi adayı Muharrem İnce'nin oyunun ise yüzde 7,2 olduğunu belirlediler. Bir diğer aday olan ATA İttifakı adayı Sinan Oğan'ın ise yüzde 2,4 aldığı belirtildi.

FARK GİDEREK AÇILIYOR

Yapılan ankette katılanların yüzde 48,9'unun Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yana oy kullandığı görülüyor. Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyenlerin oranı ise yüzde 41,5'te kaldı. Seçime doğru gidilirken Millet İttifakı'nın arayı giderek açtığı görülüyor.

jhhjjhjh-3.jpg

MUHARREM İNCE OYLARINI ARTTIRIYOR

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin yüzde 7,2'lik kesimin desteğini aldığı araştırmada ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'dan yana tercihini kullananların oranı yüzde 2.4 olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN