AK Parti MYK Erdoğan başkanlığında toplandı

AK Parti MYK Erdoğan başkanlığında toplandı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde başladı. Seçim sonrası ilk toplantısını gerçekleştiren MYK'da seçim sonuçları ve yeni dönemde izlenecek politikaların ele alınacağı bekleniyor.

28 Mayıs seçimlerinin de geçtiğimiz pazar günü gerçekleşmesiyle süreç tamamlandı. Siyasi partilerin Meclis'te kazandığı koltuk sayıları belli oldu. Yüksek Seçim Kurulu'nun açıkladığı ve Resmi Gazete'de yayımlanan verilere göre AK Parti 268, Yeniden Refah Partisi 5, Milliyetçi Hareket Partisi 50, Yeşil ve Sol Parti 61, Türkiye İşçi Partisi 4, Cumhuriyet Halk Partisi 169, İYİ Parti 43 milletvekili kazanmış oldu. Cumhurbaşkanı seçiminde ise resmi olmayan sonuca göre Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan, yarışı önde tamamladı.

AK PARTİ MYK TOPLANDI

Seçim sonrası değerlendirme yapmak ve yeni dönemle izlenecek yolun belirleneceği beklenen AK Parti MYK toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir araya geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN