AK Parti 'Türkiye Yüzyılı' programı için üç partiye davet göndermedi

AK Parti 'Türkiye Yüzyılı' programı için üç partiye davet göndermedi

AK Parti, 28 Ekim Cuma günü yapacağı 'Türkiye Yüzyılı' tanıtım toplantısına 11 parti liderini davet etti. Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve HDP'ye davet gönderilmediği öğrenildi.

Siyasette gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın detaylarını 28 Ekim’de açıklayacağı “Türkiye Yüzyılı” adıyla vizyon belgesini açıklayacağı programa çevrildi.

"Türkiye Yüzyılı" tanıtım toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Hür Dava Partisi, Büyük Birlik Partisi, Demokratik Sol Parti, Demokrat Parti, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Anavatan Partisi ve İYİ Parti genel başkanları davet edildi.

ÜÇ PARTİYE DAVET YOK

Program için Gelecek Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) ile Halkların Demokratik Partisi'ne (HDP) davet gönderilmediği bildirildi.

STK TEMSİLCİLERİ, İŞ VE SANAT DÜNYASI DA ÇAĞRILDI

Programa ayrıca sporcular, sanatçılar, cemaat vakıfları, Alevi dernekleri, STK temsilcileri, sanayici ve iş insanları, sanatçılar, çevreci genç ve kadınlar, şehit ve gazi yakınları, engelliler, Romanlar, siyasi parti temsilcileri, yabancı misyon temsilcileri, akademisyenler, bazı muhalif gazeteciler ile sosyal medya fenomenlerinin de davet edildiği duyurulmuştu.

Toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tek konuşmacı olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN