Akşener'den Erdoğan'a Sinan Ateş tepkisi: Gabar’da bize mezar kazdırıyor, katilleri bulamıyor

Akşener'den Erdoğan'a Sinan Ateş tepkisi: Gabar’da bize mezar kazdırıyor, katilleri bulamıyor

İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ankara'da suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'e ilişkin olarak, "Gencecik bir akademisyen Ankara’nın göbeğinde katledildi. Azmettirciler belli, katiller belli ama uçan kuşu, teröristlerin ayak numaralarına kadar bilen, Gabar’da bize mezar kazdıran Erdoğan, nasıl oluyor da Sinan Ateş’in katillerini bulamıyorsun?" sorusunu yöneltti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs seçimleri kapsamında düzenlenen Millet İttifakı'nın Bursa Mitingi'nde konuştu.

"SİNAN ATEŞ'İN HESABINI SORMAZSAM NAMERDİM"

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bunun adı artık iktidardan gidiyor olmaktır. Sözünün geçmediği bir cumhurbaşkanı topal ördek olmuş bir cumhurbaşkanı demektir. Öyle olduğu için bu kadar kabalar. Helal oylarınızla bu seçimi kazanacağız, sayın Erdoğan ve arkadaşlarını emekli edeceğiz. Sizin helal oylarınızla Başbakan olacağım.Sinan Ateş’in katilleri ve azmettiricileri gerçekten hesap verecekler, o hesabı sormazsam namerdim, şerefsizim.Muhsin Yazıcıoğlu’nun da kanı yerde kaldı. Muhsin Başkan da bir suikaste kurban gitti, ne oldu ne bitti kapatıldı geçti. İçimizde Muhsin Başkan bir yara Sinan da çok taze bir yara.

"15 MAYIS SABAHI KAÇAMAYACAKSINIZ"

Sinan Ateş’in arkadaşlarına milletvekili görünüşlü bir muhterem 15 Mayıs sabahı artık Bulgaristan’a kaçarsınız demiş. Dervişin fikri neyse zikri de odur. Sen Bulgaristan’a kaçmayı mı düşünüyorsun muhterem? Kaçamayacaksın.

"KILIÇDAROĞLU’NU GABAR’A GÖMÜYORDU, MEZAR KAZARKEN PETROL BULMUŞ"

Türkiye mübareklerin elinde sanki savaşa gidiyor. Hepsi kafayı sıyırdı, Sayın Erdoğan, beni ve Sayın Kılıçdaroğlu’nu Gabar’a gömüyordu, mezar kazarken petrol bulmuş. Hayırlı bir işe sebep olmuşuz. Mezar kazdılar petrol çıktı.

Cumhurbaşkanı bu ülkede yaşayan her bir vatandaşın emniyetinden sorumludur. Kadına sürtük, çürük, düşük diyemez; gençlere süfli diyemez, doktorlara defolun gidin diyemez, çiftçiye hain diyemez. Muhalefete oy verecek bu asil milletin mensuplarına işgalci, darbeci diyemez. Ya arkadaş kafayı mı yedin sen bizim belimizde silah mı var darbe yapacağız. Bu asil millet senin beceriksizliğin yüzünden 15 Temmuz darbe kalkışmasının karşılığı olarak bu devleti köprülerle sokaktan toplayıp getirdi.

BAKAN SOYLU'YA TEPKİ: GERÇEKTEN SIYRIK DURUMDALAR

Bir arkadaş var, kafayı erkeklerin birbiriyle evliliğini takmış, ileri gitti fantezi uçtu, erkeklerle hayvanlar dedi. Psikiyatristlerin baştan aşağı bu muhteremlerin muayenesi yapmak üzere görev almalarını rica ediyorum, gerçekten sıyrık durumdalar. Biz seçime gidiyoruz seçime. Tarım için, gençler için, atanamamış öğretmenler için ne düşünüyorsun? Biz ne düşünüyoruz biliyor musun?

100 bin öğretmen tayin edeceğiz, sen ne yapacaksın? 150 bin öğretmen tayini daha yapacağız sonra da çünkü bütün köylerde okulları açacağız.Bir veteriner, bir ziraat mühendisi, bir öğretmen arkadaşlarımızı oraya tayin edeceğiz. Bütün köylerde yaş ortalaması 50-55 arası. Gençlerin köylerine dönüp tarım üretimi yapmaları için SSK ya da Bağkur primlerini 5 yıl biz ödeceğiz. Ev kadınlarımıza, 18-26 yaş arasındaki gençlerimize hiçbir şart ileri sürmeden 2 bin 500 lira maaş başlayacağız. Havza bazlı tarıma geçeceğiz.

"BİZ SURİYE İLE NİYE KAVGA ETTİK?"

Türkiye’nin en önemli Suriyeli nüfusuna sahip Bursa. Şu soruyu sorayım, 7 trilyon dolar sınırdaşlarımızla ticaret hacmimiz vardı. Biz Suriye ile niye kavga ettik? Durup dururken niye kavga ettik Suriyelilerle, Esad’la? 8 milyon Suriyeli ülkemize geldi, şehirlerimize dağıldı, Esad yerinde duruyor, sınırlarımızın hemen ötesinde bir Kürdistan kuruluyor. Bu işten kârımız ne oldu zararımız ne oldu?

Biz iktidara gelir gelmez 2 yıl içinde sığınmacıları geri göndereceğiz. Bursa önemli bir sanayi şehri. Sanayi konusunda el uzatılan bir durum yok. Çünkü yandaşlar, kayırmalar önde.

Şimdi bir şey deniliyor. Hani Mansur Bey aday olduğu zaman dediler ya bütün sayaçları PKK’lılar ve DHKP-C’liler okuyacakmış… Bunların hiçbiri olmadığı gibi tertemiz vatan evlatları işe girdiler ve çalıştılar.

İşten herkesi atacak dendi, işten atılmadığı gibi yeni insanlar işe alındı. Ankara’nın köylüsüne, çiftçisine 1 yılda 4,5 milyar lira kazandırdı ama bir tane jeliboncu arkadaş var. Bu adam niye dinazora takık? Ankapark diye bir yer yapmış her yer dinazor… 16 milyar lira harcadı, 3 kişinin cebine girmiş. 16 milyar lira ile neler yapılabilirdi?

"BEN PKK’LI İSEM TUTUKLAYIN DERHAL"

Ben PKK’lı isem tutuklayın derhal, o şerefli Türk polislerini bir PKK’lıyı korumaları için tahsis ediyorsunuz? Benim sağ elimde Gaffar Okan'ın katiller yok, senin sağ elinde Recep Bey, Gaffar Okan'ın katilleri var. Sol elinde PKK var.

Bebek katilinin kardeşine bizim Mehmet diyen bir cumhurbaşkanı var. Ben önceden üzülüyordum, şimdi üzülmüyorum. Tarzan zorda. 14-15 Mayıs'ta emekli ediliyor. "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN