Akşener Adana'da vatandaşlara seslendi: 14 Mayıs akşamı bu iş bitecek

Akşener Adana'da vatandaşlara seslendi: 14 Mayıs akşamı bu iş bitecek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Erzurum'da İmamoğlu'na yapılan provokasyona ilişkin iktidarı eleştirerek "Bu ülkenin cumhurbaşkanı, İçişleri Bakanı şahıs CHP'yi suçluyorsa bu iş bitmiştir. Seçimi kaybettiklerini gördüler" ifadelerini kullandı. Akşener, iktidarın söylemlerine yönelik eleştirilerini de yeniden dile getirerek "Diyor ki 'Biz Allah'tan emir alırız'. Yakında peygamberliğini ilan ederse şaşırmam. Kafalar gitti. 14 Mayıs akşamı bu iş bitecek" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Adana'da vatandaşlara seslendi.

Burada iktidara yönelik eleştirilerini dile getiren Meral Akşener, "Diyor ki 'Biz Allah'tan emir alırız' Yakında peygamberliğini ilan ederse şaşırmam. Kafalar gitti. 14 Mayıs akşamı bu iş bitecek" dedi.

Akşener dün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitingi öncesi başlayan miting sırasında ise taşlı saldırıya dönüşen ve çok sayıda vatandaşın yaralandığı provokasyona ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu eleştirerek "Erzurum'da Erzurumlu kardeşlerimi de çok üzen o yapılan taşlamanın karşısında bu ülkenin cumhurbaşkanı, İçişleri Bakanı şahıs CHP'yi suçluyorsa bu iş bitmiştir. Seçimi kaybettiklerini gördüler" şeklinde konuştu.

'HEDEF GÖSTERİLİYORUZ'

Akşener'in konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

İki şey olacak 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Meral Akşener.

50 yıllık hafızam var, kadınlara bu kadar hakaret eden, kötü bir dil kullanan, gençlere hakaret eden, muhalefete iftira atan, tehdit eden bir dille ilk defa seçime gidiyoruz. Milletine darbeci diyen bir zihniyete hiç şahit olmadım. Milletine işgalci diyen bir siyasiye hiç rastlamadım. Kendimizi anlatmak için bizi hedef gösteren bir dile hiç rastlamadım.

'BİZİ CUDİ'YE GABAR'A GÖMDÜLER'

Önce kadınlara sürtük, düşük dendi, gençlere sufli dendi, millete işgalci, darbeci dendi. Sonra hedef gösterildik, biri çıktı bizi Gabar'a gömdüler. Kılıçdaroğlu ile beni birimizi Gabar'a birimizi Cudi'ye gömdüler. Bana mezar yapılırken Gabar'da petrol bulundu.

Diyor ki 'Biz Allah'tan emir alırız'. Yakında peygamberliğini ilan ederse şaşırmam. Kafalar gitti. 14 Mayıs akşamı bu iş bitecek.

İMAMOĞLU'NA SALDIRI

Şimdi muhteremler seccadeye giden o alnın temiz olması için kul hakkı yememeniz lazım. Sizin alınlarınız kapkara neresi temiz.

Erzurum'da Erzurumlu kardeşlerimi de çok üzen o yapılan taşlamanın karşısında bu ülkenin Cumhurbaşkanı, İçişleri Bakanı şahıs CHP'yi suçluyorsa bu iş bitmiştir. Seçimi kaybettiklerini gördüler.

'RECEP BEY GİDİYOR'

Biz hayvanlarla erkekleri evlendirecekmişiz, fantezi de sınır yok.

Bir de jeliboncu arkadaş var habire ahlak dersi verir. Bir Anka Park yaptı 16 milyar lirayı üç kişinin cebine koydu. İşte böyle bir harami düzeni helal oylarımızla emekli edecek miyiz?

Son olarak Tarzan zorda Recep bey attaya gidiyor. Biz sabırlı olacağız, akıllı zeki olacağız.

Bir oy Kemal'e bir oy Meral'e. Rozet gördüm CHP'lilerden de her aileden bir tanecik istiyorum.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN