Akşener genel merkezde: Belediye başkanları ile görüşecek

Akşener genel merkezde: Belediye başkanları ile görüşecek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin belediye başkanları ile bir araya gelmek üzere İYİ Parti Genel Merkezi'ne gitti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası cumhurbaşkanı adaylığına şiddetle karşı çıkan ve sert sözlerle altılı masayı dağıtan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin belediye başkanları ile bir araya geldi.

Parti genel merkezi ek binasında düzenlenen toplantıya gelişinde Akşener'i, bir süre önce Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden ve dünkü gelişmelerin ardından görevine döndüğü belirtilen Cihan Paçacı karşıladı.

Basın mensuplarının sorularını, "Sağ olun, teşekkür ederim." diyerek yanıtsız bırakan Akşener, herhangi bir açıklama yapmadan toplantının yapılacağı salona geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN