Son dakika! Babacan'dan YSK ve AA'ya çağrı: Vatandaşlarımızın doğru haber alma hakkını geciktirmeyin

Son dakika! Babacan'dan YSK ve AA'ya çağrı: Vatandaşlarımızın doğru haber alma hakkını geciktirmeyin

DEVA Partisi Lideri Babacan, sosyal medya hesabından 'sandıkları terk etmeyin' çağrıda bulunarak "Son ana dek sandıkları terk etmeyin, hep beraber büyük bir demokrasi hikayesi yazıyoruz" dedi. Öte yandan Babacan, YSK ve Anadolu Ajansı'nın doğru verileri girmediğini belirterek "Vatandaşlarımızın doğru haber alma hakkını geciktirmeyin." çağrısı yaptı.

Türkiye bugün sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilleri Seçimleri'nde saat 17.00 itibarıyla oy sayımı başladı. Sayım işlemi devam ederken DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Babacan, "Sandık başındaki arkadaşlarım: Son ana dek sandıkları terk etmeyin, hep beraber büyük bir demokrasi hikayesi yazıyoruz." dedi.

Babacan, "İlgili kurumlara da sesleniyorum: Vatandaşlarımızın doğru haber alma hakkını geciktirmeyin." ifadelerini kullandı.

Babacan'ın açıklaması şu şekilde:

"Millet iradesinin net şekilde sonuçlara yansıması için tüm kadrolarımızla beraber sahadayız. Sandık başındaki arkadaşlarım: Son ana dek sandıkları terk etmeyin, hep beraber büyük bir demokrasi hikayesi yazıyoruz. İlgili kurumlara da sesleniyorum: Vatandaşlarımızın doğru haber alma hakkını geciktirmeyin."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN