Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi yakınında yangın

Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi yakınında yangın

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında bulunan inşaat alanında yangın çıktı. Üst katta bulunan işçiler mahsur kaldı. Olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi.

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaat halindeki ek binasında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın nedeniyle hastanenin çevresini yoğun duman sararken, inşaatta mahsur kalan 3 işçi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde saat 09.20 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hastanenin inşaat halindeki ek binasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken, hastanenin çevresini yoğun duman sardı. İnşaatta çalışan 3 işçi, üst katta mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler yangına müdahale ederken, inşaatta mahsur kalan 3 işçi ise merdiven yardımıyla kurtarıldı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN