Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan göç açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan göç açıklaması

Afganistan’daki gelişmeler ve düzensiz göç konusuyla alakalı uluslararası alanda yoğun bir diplomasi yürütüldüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizi göç baskısına karşı korumak için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde tartışmalara neden olan göç konusunda Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 7 ülkenin liderleriyle sağladığı diplomatik görüşmelerden kısa bilgiler de paylaştı.

Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Afganistan’daki gelişmeler ve düzensiz göç konusuyla ilgili uluslararası alanda yoğun bir diplomasi yürütüyoruz. Bölgemizde istikrarı sağlamak, ülkemizi göç baskısına karşı korumak ve milletimizin huzurunu temin etmek için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN