Davutoğlu'ndan seçim açıklaması: Güney küçük yerdir alamazlar' dediler alacağız

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, partisinin Güney seçimini kazanamayacağını söyleyenlere tepki göstererek, ''Parti kuramaz dediler, örgütlenemezler dediler, seçime giremezler dediler, giriyoruz. 'Güney küçük yerdir alamazlar seçimi' dediler alacağız'' dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu partisinin Güney Beldesi seçimleri için gittiği Afyonkarahisar'da vatandaşa hitap etti. 6 Haziran'da Güney Beldesinde yapılacak ara seçimde ilk kez seçime katılacak olan partisinin kazanamayacağını iddia edenlere tepki gösteren Davutoğlu, ''Parti kuramaz dediler, örgütlenemezler dediler, seçime giremezler dediler, giriyoruz. 'Güney küçük yerdir alamazlar seçimi' dediler alacağız'' dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar:

'GÜNEY KÜÇÜK YERDİR ALAMAZLAR SEÇİMİ' DEDİLER ALACAĞIZ'

Dün Erdoğan'ın konuşmasını dinledim hicap duydum. 128 milyar dolar nerde diye soruyoruz ortada bakan yok. Biz 128 milyar doları soruyoruz Erdoğan dün 128 maddelik anayasadan bahsediyor. Anayasa'yı delik deşik ettiniz. Bunlar halkın dertlerinden, halktan koptular. İlk dersi Güneyliler'den alacaklar son dersi de Ankara'dan alacaklar allahın izniyle. Kuramazlar dediler partiyi, kurduk. Örgütlenemezler, seçime giremezler dediler, giriyoruz. 'Güney küçük yerdir alamazlar seçimi' dediler alacağız.

11.jpg

'BAŞARACAĞIMIZDAN ŞÜPHEMİZ YOK'

İktidar, Organize Suç örgütü liderinin iddialarına cevap veremedi. Halka gitmek, hesap vermek zorunda kalacaklar. Bu seçim kritik bir seçim inşallah Güneyliler kalplerini yüreklerini dinleyecekler. Başaracağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Seçimi kazanacağız allahın izniyle. Kazansak da kaybetsek de Güneyliler bizim kardeşlerimizdir. Güney'in seçimleri savaş seçimleri değil.

Erdoğan dün televizyonda SİSİ ile aralarını düzelmek için her türlü çalışmayı yürüteceklerini söylüyor. Ne oldu da ne değişti de bunu söyledi?

'GÜNEY'E SADECE OY ALMAYA DEĞİL GÖNÜL ALMAYA GELDİK'

Osman bey seçildiğinde 2024'e kadar hizmet edecek. Daha yeni başlıyoruz arkadaşlar. Yolsuzluk bataklıklarını kurutmak için, mafya- siyaset çarkını kırıp gerçek bir iş dünyası kurmaya var mısınız? Biz Güney'e sadece oy almaya değil gönül almaya geldik.

Ortadan kaybolan bakana soruyorum Fadime Ana'da Netayahu'yu nasıl gördün sen allah aşkına ? (Güney yerel seçimlerine ilişkin Afyon milletvekili ve eski Bakan Veysel Eroğlu’nun gerçekleştirdiği “Tüm dünyanın gözü Güney’de, Netanyahu’nun gözü bile Güney’de” sözlerini eleştirdi)

Haddini bilmez bakan ve milletvekili Fadime Ana'nın yüzünü eğdiremeyeceksiniz.

Biz halkız, vatandaşız, mevkiiler gelir geçer, yetkiler gelir geçer.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN