DDK Başkanı Arıncı'dan KPSS açıklaması: Süreci bulandırmaya çalışıyorlar

DDK Başkanı Arıncı'dan KPSS açıklaması: Süreci bulandırmaya çalışıyorlar

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy'un 31 Temmuz'da yapılan KPSS oturumlarının iptal edildiğini açıklayarak adaylardan özür dilemesinin ardından Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, açıklama yaptı. Arıncı, "Süreci bulandırmaya çalışanlara itibar etmeyiniz." dedi.

Yediiklim Yayınevi'nin soru kitapçığında yer alan soruların KPSS'de sorulduğuna yönelik çıkan iddialar üzerine başlatılan soruşturmanın ardından KPSS'nin iptal edilmesine karar verildi.

İncelemeleri yapan kurum olan Devlet Denetleme Kurulu'nun Başkanı Yunus Arıncı, sosyal medya hesabından konu hakkında açıklamalarda bulundu. Arıncı, "Sosyal medyada ve bazı haber mecralarında, iptal edilen KPSS ile ilgili kurumumuz kaynak gösterilerek bazı asılsız haberler paylaşılmaktadır. Süreci bulandırmaya çalışanlara itibar etmeyiniz. Süreci şeffaf bir şekilde sürdürmeye, kamuoyunu bizzat bilgilendirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Arıncı'nın paylaşımı şu şekilde:

Arıncı, "Sosyal medyada ve bazı haber mecralarında, iptal edilen KPSS ile ilgili kurumumuz kaynak gösterilerek bazı asılsız haberler paylaşılmaktadır. Süreci bulandırmaya çalışanlara itibar etmeyiniz. Süreci şeffaf bir şekilde sürdürmeye, kamuoyunu bizzat bilgilendirmeye devam edeceğiz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN