DEM Parti'nin İstanbul kararı belli oldu

DEM Parti'nin İstanbul kararı belli oldu

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, İstanbul seçimlerine kendi adaylarıyla gireceklerini açıkladı. 9 Şubat'a kadar adaylarını duyuracaklarını söyleyen Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, "Başak Demirtaş da havuzumuzda" dedi.

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan bugün Ankara'da parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Merkez Yürütme Kurulu'nun kararlarını açıkladı.

Ayşegül Doğan, ilgili kurulların aday belirleme çalışmalarına başladığını belirterek, "9 Şubat'a kadar hem İstanbul adaylarımızı hem de diğer kentlerde aday göstereceğimiz yerleri ve adaylarımızı açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

1-010.jpgAyşegül Doğan

'BAŞAK DEMİRTAŞ HAVUZUMUZDA'

Başak Demirtaş'ın olası adaylığı ile ilgili bir soruya yanıt veren Doğan, şunları söyledi:

"9 Şubat'a kadar İstanbul dahil olmak üzere aday göstereceğimiz diğer kentlerdeki adaylarımızı açıklayacağız. Tabii ki sevgili Başak Demirtaş da havuzumuzda... Birbirinden değerli isimler var havuzumuzda. Kamuoyuna yansıyan pek çok ismin aklımızda olduğu, değerlendirildiği ve onlarla istişareler yapıldığını bilinmesi isterim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN