Sandıklar açılıyor: Antalya'da son durum

Sandıklar açılıyor: Antalya'da son durum

31 Mart Seçimlerine dair yayın yasağı kalkarken Antalya'da 22.55 itibarıyla AA'da açılan sandık sayısı yüzde 37.65 olarak açıklandı. Anadolu Ajansı verilerine göre; CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek yüzde 47.12 Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ise yüzde 41.53 oy oranına sahip.

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini belirlemek üzere bugün sandık başındaydı. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında seçmenler, ülke genelinde toplam 207 bin sandıkta oy kullandı.

Yerel seçimlerde, 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanlığı ile 50 bin 336 muhtarlık için oy verme işlemi gerçekleştirildi. Seçmenler, Türkiye'nin dört bir yanında aktif bir şekilde demokratik haklarını kullanarak tercihlerini belirledi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener'in açıklamasının ardından saat 19.20'de 31 Mart Seçimlerine dair yayın yasağı kalktı.

Anadolu Ajansı

Saat 22.55 itibarıyla Anadolu Ajansı güncel verilerine göre; Antalya'da açıklan toplam sandık sayısı 60.21 olarak açıklandı. CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek yüzde 48.35 öndeyken, Hakan Tütüncü ise yüzde 40.13 oy oranına sahip.

SEÇİM SONUÇLARINI AA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

ANKA Haber Ajansı

Saat 22.55 itibarıyla ANKA Haber Ajansı güncel verilerine göre; Antalya'da açıklan toplam sandık sayısı yüzde 67.45 olarak açıklandı. CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek yüzde 51.56 öndeyken, Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ise yüzde 40.72 oy oranına sahip.

SEÇİM SONUÇLARINI ANKA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN