İsrail Cumhurbaşkanı Herzog, Türkiye'ye geliyor

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog, Türkiye'ye geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'ye davet ettiği İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 9-10 Mart tarihleri arasında Türkiye'yi ziyaret edecek.

Türkiye ile İsrail ilişkilerinde yeni döneme girilmesi ile İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 9-10 Mart tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edecek.

SÖZCÜ KALIN, KUDÜS'E GİDİYOR

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın da Filistin ve İsrail yetkilileri ile görüşmek üzere yarın Kudüs'e gideceği belirtiliyor.

ZİYARETİ ERDOĞAN DUYURMUŞTU

Ukrayna'ya resmi ziyareti öncesinde Ankara Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Erdoğan, Herzog'un mart ortalarında Türkiye'yi ziyaret edeceğini söylemişti. Erdoğan, "Bu ziyaretle ikili ilişkilerimizi geleceğe yönelik farklı bir zemine olumlu istikamette oturtmanın gayretinde olacağız. Bu yaklaşım İsrail'de de mevcut" şeklinde konuşmuştu.

Erdoğan, daha önce Herzog ziyaretinin şubat ayında gerçekleşmesini ve bu ziyaretin iki ülke ilişkilerinde yeni bir sayfa açacağını beklediğini söylemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN