Meral Akşener'den Erdoğan'a Öcalan yanıtı: Oscar ödüllü bir tiyatro eseri

Meral Akşener'den Erdoğan'a Öcalan yanıtı: Oscar ödüllü bir tiyatro eseri

İYİ Parti lideri Meral Akşener Balıkesir'de seçim mitinginde konuştu. Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Terörist başını çıkaracaklar' sözlerine tepki vererek, "Recep Bey, çıkıp bizim teröristleri çıkaracağımızı söylemiş. Oscar ödüllü bir tiyatro eseri, yalan. Sen önce aynaya bak" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Balıkesir'de seçim mitingine katıldı. Akşener, son günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bunlar kazanınca teröristleri çıkaracağız, cezaevlerini boşaltacağız diyorlar" sözlerine tepki verdi. Akşener, "Recep Bey şu meydanlara çıkmış yalanlar söylemiş. Çıkıp bizim teröristleri çıkaracağımızı söylemiş. Oscar ödüllü bir tiyatro eseri, yalan. Sen önce aynaya bak. Senin sol elinde PKK sağ elinde Hizbullah var" diye tepki gösterdi.

Akşener ayrıca iktidar olmaları halinde 100 bin öğretmen ataması yapacaklarını tekrarladı ve emekli maaşını asgari ücrete çıkaracaklarını belirtti.

'RECEP BEY'İN YAPTIĞI OSCAR ÖDÜLLÜ TİYATRO'

Akşener'in konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Recep Bey şu meydanlara çıkmış yalanlar söylemiş. Çıkıp bizim teröristleri çıkaracağımızı söylemiş. Oscar ödüllü bir tiyatro eseri, yalan. Sen önce aynaya bak. Senin sol elinde PKK sağ elinde Hizbullah var.

Aynı 31 Mart'ta olduğu gibi 14 Mayıs'ta o Osmanlı Tokadı 'şlak' diye yüzünüze vuracak. Balıkesir bir tarım şehri. Mansur bey Ankara çiftçisine tam 4 milyon kazandırdı. Mansur bey çalmadı akrabalarını korumadı çünkü. Milletin parasını millete hizmet olarak verdi.

'EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI ASGARİ ÜCRETE ÇIKACAK'

En düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL oldu o da yeni yatacak. Bu emekli maaşının artmasının sebebi biziz. 3 sene boyunca esnaf gezdim. En düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine çıkaracağız.

Ankara'da dinozora takık biri var 16 milyar lira para harcamışlar o parka. 3 kişi almış o parayı başka kim almış biliyoruz. O 16 milyon lira size harcansa ne olurdu Balıkesir ve Ankara'ya harcansa ne olurdu.

'100 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPACAĞIZ'

Balıkesir'de 50 bin kayıtsız işçi var. 15 Mayıs'ta inşallah inşallah 100 bin öğretmen atayacağız. Çiftçinin ektiği ürünlerin taban fiyatını açıklayacağız. Düşük çıkarsa biz size sübvanse edeceğiz.

Atanamamış birçok KPSS mağduru var mülakatı da ortadan kaldıracağız. Köy okullarını açacağız. Öğretmen, veteriner, ziraat mühendisi atayacağız.

Suriyeli kardeşlerimizin tamamı memleketlerine gidecek. 14 Mayıs akşamı Recep bey ve arkadaşlarına teşekkür edip emekli edeceğiz.

Yandaşların cebini dolduran bir iktidar var bu haramzadelerin bu kul hakkı yiyenlerin bu ülkeden gitmelerini nasip etsin."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN