Kılıçdaroğlu çiftçilere seslendi: Sesimizi kesmeye çalışanlara inat, duy sesimi

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir seçim kampanyası videosu daha paylaştı. Bu kez çiftçilere seslenen Kılıçdaroğlu, paylaştığı videoya "Çiftçi kardeşim, sesimizi kesmeye çalışanlara inat, sen de duy sesimi." notunu düştü.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından seçim kampanyası videolarını paylaşmaya devam ediyor.

Kılıçdaroğlu, #SanaSöz etiketi kullandığı paylaşımda çiftçilere seslenerek "Sesimizi kesmeye çalışanlara inat, sen de duy sesimi." notunu düştü.

Kılıçdaroğlu videoda, "Sana söz çiftçi kardeşim. kırsalda çalışan her kadının ve her gencin sigorta priminin devlet tarafından ödenmesini sağlayacağım. Sana söz, 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Çiftçi kardeşim, sesimizi kesmeye çalışanlara inat, sen de duy sesimi."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN