Kılıçdaroğlu Emniyet Teşkilatı'na seslendi: Tüm sorunlarınızı biliyorum, hepsini çözeceğim

Kılıçdaroğlu Emniyet Teşkilatı'na seslendi: Tüm sorunlarınızı biliyorum, hepsini çözeceğim

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü nedeniyle bir paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, Emniyet Teşkilatı'na seslenerek "Ağır çalışma koşullarınızdan özlük haklarınıza, liyakatsiz atamalardan uğradığınız mobbinge kadar tüm sorunlarınızı biliyorum. #SanaSöz hepsini çözeceğim." dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutladı. Kılıçdaroğlu, paylaşımında Emniyet Teşkilatı'na seslenerek "Ağır çalışma koşullarınızdan özlük haklarınıza, liyakatsiz atamalardan uğradığınız mobbinge kadar tüm sorunlarınızı biliyorum. #SanaSöz hepsini çözeceğim." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

“Emniyet Teşkilatımızın değerli mensupları, ağır çalışma koşullarınızdan özlük haklarınıza, liyakatsiz atamalardan uğradığınız mobbinge kadar tüm sorunlarınızı biliyorum. #SanaSöz hepsini çözeceğim. 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü kutlu olsun.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN